Saturday, August 29, 2009

La lògica del canvi


Dius que hi ha coses que poden canviar, dins del teu núvol no canviaran mai. Tot depèn de si ets un home estàtic, tot segons la lògica del canvi. Dius que hi ha coses que em pots explicar, no et puc entendre assegut al sofá. Tot depèn de si ets un home estàtic, tot segons la lògica del canvi. Dius que la sort mai no t'ha acompanyat, Portes deu anys esperant-la plantat. Tot depèn de si ets un home estàtic, tot segons la lògica del canvi.

The Chemistry Set

Thursday, August 13, 2009

Els gats 2


Ell que diu que ve amb una nau de pastanagues i que a tu no t’hi posin ceba enlloc. Ell que diu "què bé!" i tu, vés que li vols fer-hi i que resignat tu menges i et fots. Que no val la pena escriure l'acarona per robar-li el cor, que no val la pena viure a Barcelona per tenir-hi un gos. Que no val la pena viure a Barcelona per tenir-hi un gat...uh uh ah!

El petit de cal eril

Saturday, August 01, 2009

Vértigo ante la posibilidad inminente de ser feliz


Tantas cosas a medio hacer. Tantos textos sin corregir. Tantos sueños abandonados a su suerte. Tantas promesas que se quedaron en promesas. Y ahora que te conozco debo buscar un elixir para no morir. Debe existir, lo encontraré. Cómo te podría mentir. Eternamente amarte prometí. Y ahora que tengo tiempo estudiaré libros antiguos sobre ti que me ayuden a entender tanta ecuación en tu corazón. Y ahora que te conozco debo buscar un elixir para no morir. Debe existir, lo encontraré. Cómo te podría mentir. Eternamente amarte prometí.

Pumuky