Sunday, April 19, 2009

Estiu



L’abracefa primera baixant l’autobús i al Vinil () cacauets, i un taxi, que és fosc. Jardinetto plovent, un terrat i un valent i el John Locke que és lo més, la Tancredi també i els Fisher, som serieadictes totals. a Mallorca és bon bar i un petó dins el mar i gravant videoclips a les 6 del matí. Roques, penya-segats, marramiau. I és que des que et conec que és com estiu. Des que estem junts que és com estiu.
Dedicant-te ‘Cap d’any’ i comprant mitjons curts i la Guàrdia al febrer per nosaltres dos sols i allà Escòcia “coffe with a little milk”. Dibuixant aquest disc i tots els nostres “miaus”i els rodolfos que sempre toquem pel carrer. I està clar que és que tot és “u_mä-xim” perquè... Des que et conec que és com estiu Des que estem junts que és com estiu.

u_mä

Friday, April 10, 2009

Final Feliç


Ell va dir piscines, ella trampolins. Ell va dir planetes, ella va dir ‘quins?’ I quina pena es desencís, què rotunda i què valent; no va ser, precisament, no va ser un final feliç. Ell va dir quimonos, ella maniquís. Ell va dir tigressa, ella colibrís. I quina pena es desencís, què dolenta i què dolent; no va ser, precisament, no va ser un final feliç. Ell va dir llimones, ella va dir groc. Ell va dir pintura, ella va dir pot. I quina pena es desencís, què dolenta i què dolent; no va ser, precisament, no va ser un final feliç. I quina pena es desencís, què rotunda i què valent; no va ser, precisament, no va ser un final feliç.

Joan Miquel Oliver

Sunday, April 05, 2009

Las palmeras del amor

Desde ayer no somos tan diferentes como dicen los demás. Dentro de esta jaula gris hay muchos tigres y casi nadie alrededor. ¡¡Hola!! ... no me digas que no, tenemos que huir, nos pueden comer. Nada, no me digas nada, corre para llegar a un lugar mejor. ¿Dónde está el cuadrado azul con cuadros raros de sonrisas en el mar? ¿Cómo es el viento que toca tus dientes y los vuelve de neón lila? No se pueden tocar, qué cara tendrías si fuera de día. Brazos pequeños al despertar, ojos y piernas para buscar las palmeras del amor. Nada, no me digas nada, piensa que no habrá mañana. Luego sube a la montaña, donde ya no se ve nada. Si piensas que no queda nada, luego se volverá todo contra ti.

Extraperlo